Jean Paul Gaultier La Belle

Jean Paul Gaultier La Belle

10,0022,00

  • εξαιρετικά θηλυκό ανατολίτικο άρωμα
  • για αισθησιακές γυναίκες που θέλουν να τονίσουν την ελκυστικότητά τους
  • αποτελεί ζεύγος με το ανδρικό άρωμα Jean Paul Gaultier Le Beau
  • παρουσιάστηκε το 2019

Η σύνθεση του αρώματος
Το Jean Paul Gaultier La Belle ανοίγει με ζουμερές, φρουτώδεις νότες πράσινου αχλαδιού. Η αρωματική συμφωνία συνεχίζει με το μοναδικό περγαμόντο και σας περικλείει σε μια ευχάριστα αναζωογονητική αγκαλιά. Οι νότες βάσης ανήκουν στις γλυκές συγχορδίες βανίλιας που χαρίζουν στην όλη σύνθεση πληρότητα και βάθος.

Νότες κορυφής: αχλάδι
Μεσαίες νότες: περγαμόντο
Νότες βάσης: βανίλια
Κατηγορία αρωμάτων: Ανατολίτικη

Η δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier αποτελεί την ενσάρκωση της εξέγερσης, του αισθησιασμού και της ελευθερίας. O J. P. Gaultier μετέφερε το ελεύθερο στυλ του δρόμου στην πασαρέλα κι από εκεί το επέστρεψε και πάλι στον δρόμο. Δικαίως κέρδισε τον χαρακτηρισμό “enfant terrible“ της μόδας.

Ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μόδας στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Αργότερα σχεδίασε τα λατρεμένα πλέον κοστούμια της Madonna και κοστούμια για διάφορες ταινίες.

Τα τυπικά χαρακτηριστικά της δημιουργίας του αντικατοπτρίζονται στις αρωματικές συνθέσεις του, που μας εκπλήσσουν για περισσότερα από 20 χρόνια. Το πρώτο άρωμα Jean Paul Gaultier εμφανίστηκε στην αγορά το 1993 και ο οίκος συνεχίζει την παράδοση παρουσιάζοντας μοναδικά αρώματα. Το εκκεντρικό άρωμα Jean Paul Gaultier Scandal του 2017 προκαλεί ξανά ολόκληρο τον κόσμο.

Επιλογή ml

30 ml, 50 ml, 100 ml

Καλάθι
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο